Hvem er vi

Lidt om os

Mogens med Greve Thessa

Vi hedder Birthe og Mogens Green.

Vi fik vores første schæferhund i 1972. Vi fattede hurtigt interesse for brugshundearbejde i Schæferhundeklubben. I 1974 fik vi vores første tæve, en smuk ulvegrå "tøs", som viste sig at have så mange kvaliteter at hun var interessant som avlsdyr. Hun blev da også mor til vores første avlklasse tæve i 1978, Vitesse.

Vores interesse har siden fordelt sig ligeligt mellem brugshundearbejde og opdræt. På brugshundefronten var vi da også instruktører, sideløbende med at vi uddannede og avlskårede vores egne hunde.

 

I dag er vi aktive i Schæferhundeklubben Kreds 4, hvor Mogens er medlem af AU avlsudvalget og fungerer som hvalpeinstruktør i kreds 4. Mogens har også selv stået for grunduddannelse af Thessa.  Birthe bruger rigtig megen tid på at træne og uddanne vores hunde.

Vi har altid haft vores hunde tæt omkring os og de ca 25 kuld, vi har opdrættet, er alle opfostret som stueopdræt.

Vi har i nogle år holdt pause som opdrættere pga. arbejde mm., men har altid haft hundene. I 2012 fik vi mulighed for atter at opdrætte, da vi igen var så heldige at vores tæve, Greve Thessa, viste sig at have kvaliteterne til at indgå i avl. Hun er da også mor til vores to nuværende avlstæver: Bygaden Fina og Bygaden Effie

Se lidt stemningsbilleder fra vores "hundeliv" hér: Fotoalbum

Lidt billeder fra træningspladsen: 12-08-2013 Træning C